دوست من سلام
ما قبلا با هم صحبتهایی کردیم و گفتم اون رمها از اونجایی که خریدید و الان دستشونه رو بگیرید و برای من بفرسیتد تا من براتون کار رو انجام بدم . ببنید این رمهای تریسیر الان تو بازار نیستش و خود شرکت هم نداره ولی من رمها رو به دستم برسونید با اینکه زینفع نیستم حاظرم کارتون رو انجام بدم و کالاتون رو با یک کالاهای خوب دیگه تعویض کنم تا این رمها بیاد و من میبرمش گارانتی و رمها رو برای خودم بر میدارم تا کارتون راه بیافته /.
البته این رو هم بگم قمیت رمها در ایران متفاوته و باید در اینجا با هم بعد از رسیدن رمهاتون به دست من به توافق برسیم تا حرفی خدای نکرده نمونه و این کار برای من سودی نداره و فقط کار راه اندازه همین
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
واقعا نمی دونم به چه زبونی از شما تشکر کنم جناب حسینی عزیز... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
>> خداییش شما کجا اینها که مثلا گارانتی دارن و باید کار مردم رو راه بندازن کجا....!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بله مزاحمتون شده بودم ولی متاسفانه اینا در پس دادن رمها هم اذیت می کنن... از دیروز افتادم دنبال پس گرفتن رمها ولی متاسفانه... نمی دونم دیگه چی بگم راجع به این کارشون...!!
بالاخره معلوم شد رمهای من آلبالو نیست! رفته ایستا...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بهر حال از لطف شما دوست عزیز واقعا ممنونم... من حاضرم تمام هزینه مربوط به پیک و پست رو گردن بگیرم ولی مشکل رمها حل بشه و زودتر دستم برسه...

در کل هرچی شما امر کنید ما در خدمتیم...
بازم نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید