واقعا نمی دونم به چه زبونی از شما تشکر کنم جناب حسینی عزیز... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
>> خداییش شما کجا اینها که مثلا گارانتی دارن و باید کار مردم رو راه بندازن کجا....!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مزاحمتون شده بودم ولی متاسفانه اینا در پس دادن رمها هم اذیت می کنن... از دیروز افتادم دنبال پس گرفتن رمها ولی متاسفانه... نمی دونم دیگه چی بگم راجع به این کارشون...!!
بالاخره معلوم شد رمهای من آلبالو نیست! رفته ایستا...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال از لطف شما دوست عزیز واقعا ممنونم... من حاضرم تمام هزینه مربوط به پیک و پست رو گردن بگیرم ولی مشکل رمها حل بشه و زودتر دستم برسه...
در کل هرچی شما امر کنید ما در خدمتیم...
بازم نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks